SesSuperRen

Skumhåndsæbe 3 stk

Skumhåndsæbe 3 stk

(1 kundeanmeldelse)

Vores skummende håndsæbe-trio inkluderer tre luksuriøse skummende håndsæber, de er beriget med essentielle olier. Med 3 forskellige dufte:

Mynte

Citrongræs

Lavendel

Beriget med naturligt sæbebær ekstrakt og de anti bakterielle, anti oxidante egenskaber , er vores allergenfrie håndsæber perfekte til brug i hele hjemmet.

Du kan vælge en duft eller 3 forskellige.

DKK189.00

Beskrivelse

Alle vores produkter er udvundet af de naturlige sæbebær som høstes fra Sapindus Mukorossi træet der bl.a. vokser i Indien, Kina og Nepal.

Disse helt enestående og naturlige Sæbebær som vi i dag kalder dem, er i gennem århundrede blevet brugt af de Kinesiske, indiske og indianske samfund til bl.a. rengøring af tekstiler, hår samt til behandling af følsom hud.
Alle vores produkter er bionedbrydelige, allergi venlige og meget (ekstremt) skånsomme mod hud, beklædning og husholdnings overflader.

Produkterne er produceret i Soupnut Republic New Zealand

www.soapnutrepublic.com

1 anmeldelse af Skumhåndsæbe 3 stk

 1. Sofia Emmy Skafsgaard (verificeret ejer)

  Jeg har fået lov at dele denne historie. Jeg var hos nogle af mine kunder i går, hvor jeg spurgte til soapnut skum håndsæben hvordan de oplevede den? De har haft sæben siden 1 maj 2021

  Hendes hænder har i 50 år, været meget ru og lige som at de var revnet. Hun fortalte at hun hver gang hun skulle tage nylonstrømper på var nødt til at tage handsker på for ikke at strømperne skulle gå i stykker.
  men efter hun var begyndt at bruge sæben var hun nu fritaget for at bruge handsker. Hendes hænder var dejlige, bløde og fine at rører ved.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomRetur til shoppen