SesSuperRen

Vores Team

Sofia E. Skafsgaard

Chef & Ejer af Ses Super Ren

Mor til 4 voksne børn, Uddannet social & sundhedshjælper/assistent.

Freddy H. Andersen

Banemand med trafikinformation i tårnet Fredericia.

Ses Super Ren

 Jeg har i mange år haft eget firma og startede med at have privat & erhvervskunder.

For mange år siden arbejdet ved ISS Randers, hvor jeg primært gjorde rent hos virksomheder som f.eks: Grundfos Langå, Sandhuset, Dronningborg Maskinfabrik og Jensens Bøfhus. 

Jeg har også været i et privat rengøringsfirma, hvor jeg var ansat som chefens højre hånd, så der var jeg dels på kontor og ude i marken for at hjælpe mine kollegaer eller i forhold til sygdom.

Jeg fik lyst til at starte for mig selv og jeg har nok også altid gået efter at være selvstændig. Kommer ud af en familie, som også var selvstændig med landbrug og Gjern Taxi & Turist fart, hvor jeg også var ansat en tid. 

Jeg har haft Sofiashoppen med bæredygtige produkter som jeg testede af solgte videre til kunderne. Jeg ønsker kun at sælge det, jeg selv kan stå 100 % inde for. De produkter jeg bruger til rengøring, kommer efterfølgende i min shop, så mine rengøringskunder og andre også kan få glæde af dem.

Jeg har covid-19 pas

Jeg er klar ved mobilen eller via linket til bestilling af rengøring eller produkter. Husk at opgive dine oplysninger korrekt

Du er også velkommen til at sende en mail: 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomRetur til shoppen

    Send en jobansøgning til os